Singer | Gulzaar Chhaniwala |
Language | Haryanvi |
हैलो डार्लिंग
तेरी मिली सै सुपारी
सोचेया पेहल्या ही बता द्यूँ तन्ने
रे गोली मारूँ या रे गाड्डी तले दे द्यूँ
या रे सीधा जेहर ही पीला द्यूँ तन्ने
रे कैसे मरना तेरी चॉइस
मारूँगा रे बिना नोइस
मानने कलाकारण का भी
बाजन दिया साज ना
दादा रावण का पुजारी
रखे याराँ गेल्या यारी
माहरे टॉप के शिकारी
चालण दिया राज ना
रे मैं वो ही सु रे पापी
सीधी मौत कोई ना माफी
मेरा नाम ही है काफी
सुन के जाइए भाग ना
दादा रावण
दादा रावण
दादा दादा रावण
दादा रावण
तेरे शेहर में जद रातां
बालक मारे नाइट आउट
छोरे गाम के सै
करदे हंदे कांड लाडले
ना घर क्या ने चिराग पाना
कोए ना सुराग पाना
फेंक देयांगे नेहर
हाथ बांध लाडले
रे काली मेरी गाड्डी और
गाड्डी में से बिनडे और
और बिंडया पे सै नाम लिखा
छेतन आले का
रे हम ठद्दे लैंडलॉर्ड
पड़े कोए ना फरक
बुरा हाल तेरा मंथली से
वेतन आले का
रे मैं बैठ जाता जे घरा
मैं छोड़ देता केह के
पर ये जुत्ता आले कुत्ते
बाबा आने बाज़ ना
दादा रावण का पुजारी
रखे याराँ गेल्या यारी
माहरे टॉप के शिकारी
चालण दिया राज ना
रे मैं वो ही सु रे पापी
सीधी मौत कोई ना माफी
मेरा नाम ही है काफी
सुन के जाइए भाग ना
आँख लाल रहवे मेरी
मेरे जीत का सरूर
लोग देख के कहवे सै
यो तो दारू पी रेया सै
कई पुछे हाल चाल
देवे पीठ पाछे गाल
न्यू लोगा की रे बाल
छानीवाला जी रेया सै
मेरा कोई ना सै अंत
जाके देख ले ग्रंथ
छोरा दिल का सै संत
बस अछे काज ना
जानेमन इश्क़ की उम्मीद ना कर हमसे
हम मौत से प्यार रखते है
तूम राधा हो फूल रखा करो बालों में
हम रावण के भक्त है
आँखों में अंगार रखते है
दादा रावण का पुजारी
रखे याराँ गेल्या यारी
माहरे टॉप के शिकारी
चालण दिया राज ना
रे मैं वो ही सु रे पापी
सीधी मौत कोई ना माफी
मेरा नाम ही है काफी
सुन के जाइए भाग ना
दादा रावण
दादा रावण
दादा दादा रावण
दादा रावण
मेरा नाम ही है काफी
सुन के जाइए भाग ना.
Hello Darling
Teri Mili Sai Supari
Socheya Pehlya Hi Bata Deyun Tanne
Re Goli Maarun Ya Re Gaddi Tale De Deyun
Ya Re Sidha Zehar Hi Peela Deyun Tanne
Re Kaise Marna Teri Choice
Maarunga Re Bina Noise
Manne Kalakaran Ka Bhi
Baajan Diya Saaz Na
Dada Ravan Ka Pujari
Rakhe Yaaran Gelya Yaari
Mahre Top Ke Shikari
Chaalan Diya Raj Na
Re Main Woh Hi Su Re Paapi
Sidhi Maut Koyi Na Maafi
Mera Naam Hi Hai Kaafi
Sun Ke Jaiye Bhag Na
Dada Ravan
Dada Ravan
Dada Dada Ravan
Dada Ravan
Tere Shehar Mein Jad Raatan
Balak Maare Night Out
Chhore Gaam Ke Sai
Karde Hande Kaand Laadle
Na Ghar Kya Ne Chirag Paana
Koye Na Surag Pana
Phenk Deyange Nehar
Hath Bandh Laadle
Re Kaali Meri Gaddi Aur
Gaddi Mein Se Binde Aur
Aur Bindya Pe Sai Naam Likha
Chhetan Aale Ka
Re Hum Thadde Landlord
Pade Koye Na Farak
Bura Haal Tera Monthly Se
Vetan Aale Ka
Re Main Baith Jata Je Ghara
Main Chhod Deta Keh Ke
Par Yeh Jutta Aale Kutte
Baba Aane Baaz Na
Dada Ravan Ka Pujari
Rakhe Yaaran Gelya Yaari
Mahre Top Ke Shikari
Chaalan Diya Raj Na
Re Main Woh Hi Su Re Paapi
Sidhi Maut Koyi Na Maafi
Mera Naam Hi Hai Kaafi
Sun Ke Jaiye Bhag Na
Aankh Laal Rahve Meri
Mere Jeet Ka Suroor
Log Dekh Ke Kahve Sai
Yo To Daaru Pee Reya Sai
Kayi Puchhe Haal Chal
Deve Peeth Paachhe Gaal
Neuye Logan Ki Re Baal
Chhaniwala Jee Reya Sai
Mera Koyi Na Sai Ant
Jaake Dekh Le Granth
Chhora Dil Ka Se Sant
Bas Achhe Kaaj Na
Jaaneman Ishq Ki Umeed Na Kar Humse
Hum Maut Se Pyar Rakhte Hain
Tum Radha Ho Phool Rakha Karo Baalon Mein
Hum Ravan Ke Bhakt Hain
Aakhon Mein Angar Rakhte Hain
Dada Ravan Ka Pujari
Rakhe Yaaran Gelya Yaari
Mahre Top Ke Shikari
Chaalan Diya Raj Na
Re Main Woh Hi Su Re Paapi
Sidhi Maut Koyi Na Maafi
Mera Naam Hi Hai Kaafi
Sun Ke Jaiye Bhag Na
Dada Ravan
Dada Ravan
Dada Dada Ravan
Dada Ravan
Mera Naam Hi Hai Kaafi
Sun Ke Jaiye Bhag Na.
Lyricist:
Gulzaar Chhaniwala